Samengevoegde kennis van de industrie

Goed ontwikkelde tooling oplossingen voor zich snel ontwikkelende takken van industrie

 

Guhring beschikt over eigen key-account afdelingen voor de sectoren automobiel en luchtvaart.

Wij beschikken over enorme know-how en expertise in deze sectoren welke ten dienste staan van onze klanten .

 

Luchtvaart

High-tech om op te stijgen

Gespecialiseerd in de extreme hoge eisen van de luchtvaartindustrie; Ons key-account luchtvaart team concentreert zich op de uitgebreide kennis rond het proces van betrouwbaar bewerken van high-tech materialen zoals compositen, titanium- en aluminium legeringen of super legeringen zoals Inconel & Waspalloy

 

Aircraft

Automobiel

Non stop ontwikkeling

In nauwe samenwerking met vrijwel alle bekende producenten van personen-en vrachtwagens, speciale voertuigen, en hun toeleveranciers, ontwikkelt Guhring de optimale tooling voor het efficiënt produceren van onderdelen en denkt mee in proces optimalisatie processen.

Algemene Machinebouw

Alles van een leverancier

Retooling

Guhring is een actieve partner in de machinebouw branche. Onze OEM afdeling ontwikkelt complete bewerkingsplannen op basis van 3 dimensionale data van onderdeel, gereedschap en proces. Het proces wordt zo ingericht dat op de meest economische manier onderdelen geproduceerd kunnen worden. Om dit te realiseren worden uitgebreide testen en simulaties doorgevoerd , en zijn onze mensen op locatie aanwezig om het productieproces op te starten en verder te optimaliseren.

Energie technologie

visionaire gereedschappen ter ondersteuning van een beter milieu

Of het nu wind turbines of gecombineerde verwarmings –en energie units betreft, Guhring biedt futuristische tooling oplossingen voor het bewerken van conventionele en high-tech materialen welke bij de productie van energie opwekkingsapparatuur worden gebruikt.

icon_pdf